HOMESTYLING OCH HOMESTAGING I STOCKHOLM

Vi hjälper dig att skapa ett attraktivt objekt som lockar fler spekulanter och ger "här vill jag bo" känsla på både bild och på visning.

Homestaging och homestyling förhöjer bostadens visuella uttryck och visar upp bostadens fulla potential. Homestyling eller homestaging skapar goda förutsättningar för att lyckas med marknadsföringen av objektet.

Vi har lång erfarenhet av homestyling och homestaging i Stockholm, att inreda och styla bostäder och visningshus/lägenheter inför försäljning. Våra uppdragsgivare består av fastighetsmäklare, fastighetsföretag och privatkunder.

HOMESTAGING

Har ni en tom bostad eller behöver byta ut befintligt möblemang möblerar vi upp och inreder bostaden från grunden. Samtliga rum inreds och stylas med möbler, textilier, tavlor, dekoration, belysning, växter m.m.

Titta gärna på bilder från tidigare homestaginguppdrag.

HOMESTYLING

För att få fram bostadens fulla potential möbleras bostaden om, vi adderar kuddar, textilier, belysning, tavlor, detaljer och lägger till och byter ut mindre möbler beroende på vad som förhöjer intrycket av din bostad. Genom homestyling skapas förutsättningar för att presentera bostaden på bästa sätt.
 

STYLINGKONSULTATION

Vill du utföra stylingen själv och behöver ett bollplank? Boka en stylingkonsultation. Vi går igenom din lägenhet tillsammans med dig för att du själv ska kunna styla din lägenhet inför fotografering.

KONTAKT: styling@mariaojve.se
TELEFON: 0707-220040
ADRESS: Colline des Hiboux AB, Kolonivägen 31, 122 32 Enskede