Moodboard natural scandinavian interior Moodboard för kund som önskade modern skandinavisk inredning

INREDNINGSUPPDRAG

Låt oss skapa din drömbostad! Vi inreder ett rum i en bostad till helhetsprojekt i tomma bostäder. Ett uppdrag kan inkludera allt från inredningskoncept med färgsättning, planering av renovering, materialval, möbelval till genomförande med inköp och montering. 

Uppdraget börjar med ett besök i den bostad som uppdraget gäller. På plats går vi igenom tillsammans vad uppdraget gäller, funktioner, färger, problemområden, känsla och stil. Ni får visa bilder som inspirerar er. Vi levererar moodboard, inköpslista med produktbilder och länkar till inköpsställen, möblerings- och belysningsskiss över lokalen/rummet samt färgsättningsschema.

Självklart kan du även få hjälp med inköp och verkställande av inredningskonsultationen. Vi har samarbeten med flertalet inredningsleverantörer. Kontakta oss så berättar vi mer!

Design av kök

Har ni planer på nytt kök? Vi tar fram ny planlösning, materialval, färgsättning och köksinredningar i samarbete med flera leverantörer. Har ni redan en bra grund och vill uppdatera ett befintligt kök? Känslan av ett nytt kök kan uppnås genom nya köksfronter, ny färgsättning, byte av bänkskiva och inredning. Kontakta oss så berättar vi mer hur vi arbetar och hur vi kan hjälpa er med inredning av kök.

REFERENSUPPDRAG

Produktblad sovrum

En mix av modern design med vintagemöbler. Det skandinaviska inslagen bestod av den blågrå nyansen likt gustaviansk blå, skandinaviska möbeltillverkare som MeliMeli, &Tradition, Asplund, Bestlite, Layered och måttbeställda sänggavlar.

Inredning av sovrum

Sovrum som ingick i ett större projekt där rumsindelning i en villa ritades om och nya rum skapades. Kunden önskade ett sovrum med modern stil med skandinaviska inslag.

Moodboard vardagsrum

Vardagsrum i Vasastan. Kunden önskade sig ett vardagsrum i naturnyanser och modern stil med rustika inslag. Rummet målades i Jotun Kokos, möbler från &Tradition, Ferm Living m.m